O avtorici

slike_emabalaza-02

Kako je MiVi nastal in nekaj besed o avtorici…

Mateja Ratkovič

Življenje se mi je postavilo na glavo, ko sem sama ostala s tremi otroci. Jaz pa sem iz stoje naredila premet in naredila pripomoček za motiviranje in pomoč otrokom pri vsakodnevnih opravilih.
Ker vemo, da je slušni sistem pri otrocih bolj slab in moramo vse ponoviti 100x , jaz celo 300x , sem iz raznih študij in raziskav izvedela, da pa njihov fotografski-vizualni spomin le ni tako slab. Ker je igra učinkovala bolj kot smo pričakovali sem se domislila: “ kaj če bi pomagali še ostalim staršem do enostavnejše vzgoje brez nenehnega opozarjanja?” Zbrala sem ekipo prijateljev, strokovnjakov z več področij. Melissa Hessa Cerič je unikatno oblikovala vse sličice, Jaša Bukovec je izdelal lesene žetone, tiskarna Orca je poskrbela za tisk, Špela Puš pa oblikovala spletno stran. Izdelek je Slovenski proizvod in se zdaj že z vso hitrostjo približuje koncu start up projekta.
Torej lahko zdaj povem, da največja stiska, ki jo doživite, še ne pomeni, da je to slabo za vašo prihodnost, morda se vam odpirajo le nova vrata…
S prisrčnimi pozdravi,
Mateja Ratkovič z ekipo MiVi

Kontakt

Telefonska številka: +38640622455

igra

Informacije

Splošni pogoji

Navodila za uporabo