O izdelku

Čemu je MiVi namenjen?

Vsi smo radi deležni pohval in nagrad, prav tako tudi naši otroci. Ker pa odrasli večkrat težko najdemo čas in od vsega stresa, hitenja več ne zmoremo slediti potrebam današnjega časa, se zgodi, da dostikrat popustimo pri doslednosti vzgoje naših otrok. Pri vsakem popuščanju in potuhi si nevede kopljemo blatno jamo, iz katere bo z leti še težje priti. Vemo, da je čas naš denar, veliko knjig, predavanj, tečajev, psihologov, nam daje nasvete in nas uči. Ko pa pridemo v domače okolje je žal dostikrat kaj kmalu spet po starem, kajne? Zakaj? Ker nas čaka še ogromno dela in stresa tako doma, kot v službi in pozabimo na doslednost.
Mi smo temu naredili konec! Odkrili smo ključ, do hitrih rezultatov in razvili pripomoček.
To ni pripomoček, ki ga po uporabi pospravite v predal, temveč vas spremlja ves čas, več let. Tako vaš otrok preko igre na zabaven način osvaja veščine organiziranosti in discipline. Če torej želite, da vaš otrok zraste v odgovorno, spoštljivo, organizirano osebo je zelo pomembno kakšne igrače in pripomočke boste zanj izbrali. Ker verjamemo v naš izdelek smo vam pripravljeni vrniti denar, če le ta v tednu dni nebi dosegal rezultatov pri vašem otroku. MiVi se je še posebej dobro izkazal pri živahnih otrocih z motnjo pozornosti, otrocih z disleksijo, ADHD, avtizmom, hiperaktivnostjo.

Kaj MiVi vsebuje?

  • embalažo (hranilnik)
  • plakat (piši –briši)
  • flomaster
  • bombažno krpico
  • lesene žetone (30kos.)
  • več kot 100 samolepilnih nalepk za večkratno uporabo
  • navodila
  • beležko
  • zip vrečko za shranjevanje

OPOZORILO! Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko pogoltne. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

MiVi preko sličic nameščenih po stanovanju na prijazen način opominja kaj, kdaj in kje otrok opravi določeno opravilo, kam pospravi svoje osebne stvari, oblačila, obutev, igrače, torbo, umazano perilo. Kam odnese umazano perilo, da kulturno sedi za mizo in za sabo pospravi krožnik, pobriše mizo. Kam spada katere vrste odpadek, kako varčujemo z vodo in elektriko… In še mnogo opravil.
MiVi tudi opozori, kateri dan ima otrok kakšno dejavnost.  Na plakat pa se dnevno beleži otrokov napredek do nagrade. Vsak teden lahko tudi menjate slike opravil, glede na napredek in kjer se vam zdi, da se otrok še mora izboljšati.
Otrok za nagrado zbira različne žetončke,  shranjuje jih v hranilnik, na koncu tedna pa jih prinese, da  rezultat seštejete in zapišete v banka beležko, ter izračunata koliko se mora še potruditi do končne nagrade.

Kontakt

Telefonska številka: +38640622455

igra

Informacije

Splošni pogoji

Navodila za uporabo